Veste tisti občutek, ko se ti vse nabere in ne veste več, kako bi dalje? No, takšen občutek je mene te dni prijel in nisem se ga mogel znebiti, zato sem rabil razvedrilo in šel sem v igralni salon z prijateljem. Rabil sem družno in ne spet, da sedim in pijem za mizo, hotel sem dogodek, da se nekaj dogaja in na pamet mi je prišel igralni salon, da bi šel prav tja.

V našem kraju je bil in ker sem vedel ,da bom tudi nekaj spil sem poklical taksi, da je prišel pome in tako sem šel še po prijatelja. Skupaj sva šla v igralni salon okoli 23h in se vrnila domov ob 5 zjutraj. Ja, bilo je fino in prav sprostil sem se. Rabil sem to, rabil sem glasbo, smeh, brezskrbnost, ker se mi je dobesedno mešalo od vsega.

Tako življenje prinese marsikaj in ko se nam stvari naberejo jih moramo dati ven, drugače je še slabše, tudi jaz sem to vedel in šel v igralni salon, lahko bi izbral kaj drugega, vendar mi je ambient pasal. Lahko sem igral igre, pri katerih sem pozabil na probleme, lahko sem pil pijačo z prijateljem ali pa kar malo tako klepetal z zaposlenimi ali pa z strankami, kot sem bil jaz. Človek dokler ne gre enkrat v igralni salon, ne ve kako je tam in kako bi se on počutil. Po navadi poslušaš druge in si tako ustvariš vtis. Ampak vsak se ima drugače, enim je fino, drugim spet ni, odvisno kako si takrat razpoložen, predvsem ko greš prvič. Jaz sem se imel fino, prav pasal je ta odklop in večkrat si ga bom še privoščil.

Če tudi vi potrebujete razvedritev in so vam koncerti preglasni, pojdite v igralni salon in imeli sem boste super, pa še na probleme boste pozabili pri sami igri.