Kako neznosno je postalo naše družinsko življenje zaradi naše mame, si resnično ni nobeden predstavljal. Enostavno nismo več našli skupnega jezika, dokler ni šla na terapijo Access bars in problem je bil rešen, postali smo spet povezana družina.

Vedno sem bila prepričanja da stari in mladi ne gredo skupaj in da če je le mogoče morajo mladi narediti svoj dom, kajti skupna kuhinja je en sam problem, tega pa nobeden noče, da se s svojimi starši prepira. Tudi pri nas je bilo tako, dokler nisem spoznala terapijo Access bars in to podarila tudi mami. Ko sem se osamosvojila in nisem na vsako njeno besedo prikimala in iz dneva v dan postalo hujše. Resnično nisva več našle skupnega jezika in družina je razpadala, kar me je pošteno bolelo in prav tako načelo moje zdravstveno stanje. Hvala bogu pa sem se spomnila na terapijo Access bars in tja tudi odšla. Tako sem uredila sovje misli, se postavila zase, spet videla lepe dneve, ni me motila mamina negativnost, vedela pa sem da dolgo ne bom zdržala, ker nisem bila tako močna. Problem pa je bil v tem, da sem imela občutek dolžnosti do mame in da se ji skoz moram prilagajat.

Tako mi je Access bars terapija resnično pomagala, da sem se počasi tega občutka znebila in zadihala z polnimi pljuči, ker pa nisem bila tako močna za obe, sem izkoristila darilne bone in mami za rojstni dan kupila terapijo Access bars. Vedela sem, da če ji bom začela preveč razlagati o terapiji ne bo verjela v to in ne bo šla. Tako sem prilagodila in rekla, da je to sproščujoča masaža, tako je prišel dan, ko je šla in naše življenje je od takrat spet povezano in zaradi terapije Access bars vsi vse med seboj spoštujemo in preživljamo skupaj kvalitetni čas.